Jégkorong Erste Liga - Dunaújvárosban nyert a Gyergyó

A Gyergyói HK két góllal, 4-2-re győzött győzött a Dunaújváros vendégeként vasárnap a jégkorong Erste Liga alapszakaszában.

A mérkőzés első és második harmadában is egy-egy gólt szerzett a vendégegyüttes, amely a harmadik harmad harmadik másodpercében is betalált, a hazaiak azonban fel tudtak állni, még a 41. percben egyenlítettek, majd a Gyergyó segítségével egy gólra zárkóztak fel a harmad közepén. A második dunaújvárosi találat előtt a hazaiak egyik játékosa szabálytalankodott két percet érően, ám mivel a Gyergyónál volt a korong, késleltetett volt a kiállítás, a vendégek kapusa ezért lekorcsolyázott, egyik csapattársa viszont véletlenül az üres kapuba passzolt.A kép illusztráció | Fotó: Facebook/Erste Liga

A Dunaújváros később nem tudott élni az „ajándékkal”, az egyenlítés elmaradt, a Gyergyó pedig az utolsó percben a Dunaújváros üres kapujába is betalált.

A vendéges sikerével zárult az FTC-Telekom és a Brassói Corona összecsapása is. Az első harmadban egyik csapat sem talált be, az erdélyi gárda azonban egy-egy góllal a második és a harmadik harmadot is megnyerte, így 3-1-re diadalmaskodott.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?