Ősszel szervezik meg Kolozsváron a Jazz in the Park fesztivált

Bár februárban még egy nyári és egy őszi rendezvényről beszéltek, a kolozsvári Jazz in the Park fesztivál szervezői kedden bejelentették, hogy a két koncepciót egyesítve végül szeptember 2. és 5. között egyetlen rendezvényt szerveznek meg.

A 2021-es Jazz in the Park fesztivál a város több pontján zajlik majd: a falumúzeumban, a Iulius Parkban, a Mezőgazdasági és Állatorvosi Egyetem parkjában és a Bánffy-palotában.

Alin Vaida fesztiváligazgató szerint hosszas viták után döntöttek úgy, hogy az erőiket egyetlen nagy rendezvény szervezésére összpontosítják, belátták ugyanis, hogy így jobb körülményeket tudnak majd biztosítani a fellépőknek és a közönségnek is, valamint a járványhelyzet alakulása is arra enged következtetni, hogy a nyár második felében lesz nagyobb az esély arra, hogy minőségi rendezvényt lehessen szervezni, remélik legalábbis, hogy addig tisztulnak majd a szabadtéri rendezvényszervezés szabályai. Vaida hozzátette, hogy szeptember elején a fellépők közül is többen szabadak.

A tervek szerint a fesztivál szeptember 2-án kezdődik a Iulius Parkban szervezett koncerttel, az ezt követő három napon pedig több tíz koncert, workshop, rendezvény várható a különböző helyszíneken. A szervezők teret biztosítanak helyi szervezőknek arra, hogy programjaikkal bekapcsolódjanak a fesztiválba, olvasható a közleményben.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

  

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?