Az Untoldot luxushajón is megszervezik 2021-ben

A legolcsóbb jegy 1 500 euróba kerül, de van közel 6 ezer eurós is.

A járvány miatt, ritka kivételektől eltekintve elmaradtak tavaly a fesztiválok, azonban az Untold szervezői nem tétlenkedtek, két új rendezvényt is kiötlöttek. Közülük kétségkívül az Untold Odyssey az eredetibb, ennek helyszíne ugyanis egy tengeri sétahajó. Az úszó szálloda az ötnaposra tervezett fesztivál során a Földközi tenger vizeit fogja szelni, s horgonyt vet majd Rómában, Ibizán és Barcelonában.

A hajón öt színpad lesz kialakítva, mindegyik egy bizonyos zenei stílusnak szentelve. A szervezők azt ígérik, hogy a fellépők névsorát február elején hozzák majd nyilvánosságra.

Az Untold Odyssey június 9. és 13. között zajlik majd. A hajóra kizárólag negatív koronavírus teszt felmutatásával lehet majd felszállni. A helyek száma korlátozott, 2 500 fő vehet majd részt az úszó fesztiválon. Ez a fesztivál nem csak a jellegéből, hanem a részvételi díjakból fakadóan sem tömegrendezvény, a jegyek ára 1 500 és 5 900 euró között mozog.

Az Untold ugyanakkor nem csak tengeren, hanem a szárazföldön is terjeszkedik. A szervezők, akiknek portfóliójához tartozik a tengerparti Neversea is, 2023-ban újabb helyszínnel bővítenék a hazai fesztivál kínálatot, Temesvárral. „Nem az Untold vagy a Neversea utánzata lesz, egy olyan koncepciót dolgoztunk ki, amely megfelel a hely specifikumának. Konstancán a tengerpartot használtuk, Temesváron is olyasvalamin lesz a hangsúly, ami jellemző a vidékre, a helyi közösségre” – közölték a szervezők.

A kolozsvári Untold pár év alatt nem csak a messze legnagyobb hazai zenei rendezvény lett, de európai szinten is jelentős fesztivállá nőtte ki magát. A 2019-es Untoldnak négy nap alatt 372 ezer nézője volt. Az idei fesztivált augusztus 5. és 8. között szeretnék megtartani, ha azt a járványügyi helyzet lehetővé teszi.  

(Nyitókép: pixabay.com)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?