Ezt üzente a Kolozsvári CFR az elmúlt időszak gyenge eredményei után

Töretlen a vezetőség támogatása Andrea Mandorlini edző és a játékosok irányába – szögezte le szerdai közleményében a Kolozsvári CFR.

Fotó: CFR

Az élvonalbeli labdarúgócsapat elmúlt időszak gyenge eredményei okán a központi sportsajtóban megjelent hírek a klubvezetés szerint alaptalanok, kizárólag azt a célt szolgálják, hogy törést okozzanak az egyesületnél. „Nagyon csalódottak vagyunk a rosszindulatú támadások miatt. Zsúfolt program előtt állunk, négy fontos meccs áll előttünk a téli szünetig, mi pedig minden energiánkat kizárólag ezekre szeretnénk fordítani, nem pedig arra, hogy rendszeresen megcáfoljuk a sajtóban megjelentő különböző cikkeket” – fogalmaznak. Elismerték, hogy az elmúlt időszakban valóban nem értek olyan eredményeket, amilyenek szerettek volna, de ennek ellenére úgy a játékosok, mint az együttes vezetőedzője, Andrea Mandorlini a klubvezetés támogatását élvezi. „A csapatunk által mutatott játék, amelyet a szakember többsége is elismer, bizakodásra ad okot. (…) Már többször bebizonyítottuk, hogy a kudarcok erőt adnak arra, hogy talpra álljunk és győzni tudjunk. Ez elkerülhetetlen része a sportéletnek” – olvasható a csapat hivatalos Facebook-oldalán is közzétett állásfoglalásban.

A CFR az elmúlt öt mérkőzésén nyeretlen maradt, de ezzel együtt 32 ponttal még a második helyen áll az élvonalbeli bajnokság alapszakaszának összetettjében. Öt pont a hátránya a listavezető FCSB-vel szemben, ugyanakkor a pontok tekintetében már beérte őt a Craiovai Universitatea. A Rapid meg is előzhette volna, de mivel lehetőségeit nem tudta kihasználni, 31 ponttal a negyedik helyre „sorolt” vissza.

A fellegvári együttes a SuperLiga soron következő 19. fordulójában vasárnap játszik rangadót az FCSB-vel, majd a Sepsi OSK vendége lesz, hogy utána városi derbivel „zárja” az évet a Kolozsvári Universitatea ellen.

A közleményben említett négy fontos meccs közül az elsőt viszont kedden 19 órától játssza, amikor is a Rapid vendége lesz a Román Kupa csoportkörének utolsó fordulójában.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?