Óriáskivetítőn a futball-Eb a Partiumban

Az idei labdarúgó-Európa-bajnokság alkalmával is lesz lehetőség közös meccsnézésre Nagyváradon, bár a helyi önkormányzat pénteki tájékoztatása alapján most csak a romániai válogatott meccsei és a július 14-ei döntő lesz látható a főtéri óriáskivetítőn.

Emlékezetes, hogy nyolc évvel ezelőtt jóval több találkozó alatt lehetett a Szent László téren szurkolni, köztük a magyar válogatott összecsapásai is műsorra tűzték. Mostani tájékoztatásuk alapján a június 17-én, 16 órakor kezdődő Románia–Ukrajna, a június 22-én 22 órakor kezdődő Belgium–Románia, a június 26-án 19 órakor kezdődő Szlovákia–Románia, valamint a július 14-én 22 órakor kezdődő finálét sugározzák majd élőben a belvárosi téren.

Fotó: nagyváradi önkormányzat

Az önkormányzat kéri ugyanakkor a szurkolókat, hogy „felelősségteljesen” szurkoljanak, gondoskodjanak arról, hogy az esemény biztonságos és komfortos maradjon.

Arról már beszámoltunk korábban, hogy Szatmárnémetiben lesz közös meccsnézés. A partiumi városban Fan Fest néven szervezik az eseményt, és az Eb teljes ideje alatt várják a szurkolókat, hogy a kontinensviadal összecsapásait óriáskivetítőn át kövessék.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?