Erste Liga: hosszabbításos mérkőzéssel egyenlített a Brassó

A Brassói Corona hosszabbítás után 4-3-ra győzött az alapszakasz-második Gyergyói HK otthonában a jégkorong Erste Liga elődöntőjének második mérkőzésén, így 1-1-re áll az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc.

Az első, vasárnapi összecsapáson a Brassó egészen a hajráig vezetett, ám az 59. percben egyenlített a rivális, amely a hosszabbításban a győzelmet is megszerezte.Fotó: Facebook/Corona Brasov

A párharc második mérkőzésének 4. percében Orban Brance - aki egy nappal korábban túlórára mentette a találkozót - betalált. Kóger Dániel egyenlített, majd csapata a szünetet követően fordított is a házi pontlistavezető Radim Valchar révén. Gajdó Balázs a meccs derekán növelte a különbséget.

A Gyergyó hatalmas iramban kezdte a harmadik felvonást, és kevesebb mint két perc alatt duplázott, Sárpátki Tamás és Császár Hunor volt eredményes. Ismét jöhetett a ráadás, és a vasárnapihoz hasonlóan ez sem tartott sokáig, csupán 48 másodpercig. Ekkor Jared van Wormer váltotta gólra Kóger passzát. A párharc harmadik és negyedik összecsapását Brassóban rendezik csütörtökön, illetve pénteken.

A másik ágon - amely egyben magyar bajnoki döntő is - a Ferencváros 2-0-ra vezet a Budapest JA-val szemben.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?