BL: Továbbjutott a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó-Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

A visszavágón Zachariassen (43. perc) és Rommens (62. perc) szerezték a magyar bajnok góljait, míg a hazaiaktól a 91. percben Daniels szépített.

Fotó: MTI/archív felvétel

A korábban megtartott sorsolás alapján a harmadik körben az andorrai UE Santa Coloma és a dán Midtjylland párharcának továbbjutójával találkozik majd a Fradi. Ez a párharc szerda este dől majd el, de várhatóan a papírforma érvényesül, miután a dán együttes 3-0-ás előnyben fogadja az andorrai gárdát.

Ugyancsak szerdán dől el az FCSB sorsa is, amelyik a bukaresti 1-1-es döntetlent követően Budapesten játssza az izraeli Maccabi Tel-Aviv elleni selejtező visszavágóját 21 órától. A párharc továbbjutója a Sparta Pragával találkozik a harmadik körben, miután a cseh együttes 6-2-es összesítettel ejtette ki az ír Shamrock Roverst.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?