banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

Öngyilkos lett egy pszichiátrián kezelt beteg Szatmárnémetiben

Vasárnap reggel öngyilkos lett egy beteg a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház pszichiátriai osztályán. A 71 éves szopori férfit szombaton 19 óra körül vitték kórházba mentővel és rendőri kísérettel erőszakos viselkedése miatt.

Mint később kiderült, 2021 októberében, novemberében, decemberében, sőt, január első napjaiban is be volt utalva a kórházba.Fotó: Portalsm.ro

A közveszélyes viselkedésű férfit az ápolók lekötözték, ám később, miután megnyugodott, a kötéseket eltávolították. A kórházi szobából nem engedték ki egészen vasárnap reggel 6 óráig, amikor jelezte: ki kell mennie a mosdóba. Az ápolók kiengedték a WC-re, ami a kórházi folyosó végében található. Miután 15 perc múlva sem tért vissza, a kórházi alkalmazottak keresni kezdték, de már csak a holttestére találtak rá. A férfi a szellőztetőablak kilincsére akasztotta fel magát.

Az ápolók azonnal riasztották a szolgálatban levő orvost és a SMURD rohammentőseit is, ám az újraélesztés nem sikerült, és a beteget halottnak nyilvánították. Az ügyben belső vizsgálat és rendőrségi nyomozás is indult. 

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 0754/800–808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_3QCqSgiR_Artboard 2-100.jpg
banner_GPTpbb6w_970x250.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?