Idős férfi ugrott ki Kolozsváron a katonai kórház ablakából

Kiugrott a katonai kórház egyik emeletéről, és meghalt egy 72 éves férfi péntek éjfél körül Kolozsváron. A halálesetet a katonai ügyészség vizsgálja.

A Kolozsvári Katonai Kórház | Fotó: az intézmény Facebook-oldalaA Kolozs Megyei Rendőr-főkapitányság szombati közleménye szerint valamivel éjfél után a kórház vezetősége értesítette őket arról, hogy kiugrott egy beteg az egyik emeletről. A rendőrök a helyszínen azonosították a 72 éves férfit.

A holttestet a törvényszéki orvostani intézetbe szállították. A rendőrség közlése szerint a katonai ügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított nyomozást az ügyben. A kórház közleménye szerint a beteget pénteken 23 óra 40 perckor találta meg egy asszisztensnő a járdán. Értesítette a kórház sürgősségi részlegét, amelynek orvosai megállapították a halál beálltát.

A 72 éves férfi egy műtét után lábadozott a kórházban, az egészségügyi állapota a körülményekhez képest jó volt – közölte az intézmény.

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 0754/800–808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre.

Kapcsolódók

Kimaradt?