Kizuhant egy kolozsvári szálloda ötödik emeletéről egy orvos

Életét veszítette egy 33 éves orvos Kolozsváron, miután kizuhant egy szálloda ötödik emeletéről – tájékoztatott a Kolozs Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták, az esetről a 112-es segélyhívó számon érkezett bejelentés szerdán reggel nyolc órakor. A helyszínre kiérkező hatóságok azonosították a szálloda ablakán kizuhant férfit: egy 33 éves Arad megyei orvos volt. A mentősök már nem tudtak segíteni rajta, így a helyszínen halottnak nyilvánították. A férfi testét törvényszéki orvostani vizsgálatnak is alávetik – teszik hozzá a közleményben.

A rendőrség eljárást indított gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával, a nyomozás során feltárják az esetet megelőző és előidéző körülményeket. Egyes bírósági források szerint az egyik kolozsvári klinikán praktizáló orvos önszántából vetett véget az életének.

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 0754–800808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre.

(Címlapkép: Maszol)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?