„Iohannis áruló” – visszaadja az államfőtől kapott kitüntetését Marius Manole színművész

Marius Manole színművész bejelentette, hogy hétfőn visszaadja 2016-ban kapott állami kitüntetését Klaus Iohannis államfőnek, akit „árulással” vádol a Szociáldemokrata Párt (PSD) kormányra segítése miatt.

„Én is az elnökre szavaztam annak idején, és emlékszem megválasztásának estéjére. Milyen nagy volt az öröm az utcákon, hogy a PSD végre nem árthat többé ennek az országnak. Hogy olyan elnökünk lesz, aki törődik az országgal. Pech. Nem így történt” – írta Facebook-bejegyzésében a színész.

Hozzátette, a szociáldemokraták most „a főbejáraton, piros szőnyegen vonulnak be a kormányba”, Klaus Iohannis államfő hathatós támogatásának köszönhetően.

Am decis să înapoiez decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care am fost decorat în 2016 la Palatul...

Közzétette: Marius Manole – 2021. november 21., vasárnap

„Románia elnöke egy áruló a szememben. Ezért holnap 10 órakor visszaadom a Cotroceni-palotában a tőle kapott kitüntetést. Büszke vagyok a megvalósításaimra, és a közönséget nem lehet becsapni az országot nem szerető emberek részéről érkező kitüntetésekkel. A kultúra egyébként sem tartozott az ország vezetőinek prioritásai köze az elmúlt években” – áll még a bejegyzésben.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?