Jégkorong: nehéz meccsekre számít a brassóiak edzője

Lejárt a pihenő, hétvégén már újból jégen lesz a Brassói Corona jégkorongcsapata, amely vasárnap a ligamásodik DVTK Jegesmedvékkel, hétfőn pedig a mezőnyből eddig a legkevesebb pontot szerző HK Beográddal játszik, mindkét alkalommal hazai pályán.

A wolves.ro klubhonlap tájékoztatása szerint a sérült Roberto Gligára nem számíthat az edzői stáb, Daniel Trancă azonban felépült, így visszatérhet a csapatba. Martin Lacroix, a Brassói Corona kanadai vezetőedzője azt mondta, vasárnapi ellenfelük kétségkívül az egyik legjobb alakulat a MOL Ligában.

„Fontos hétvége vár ránk, a kéthetes szünet után két nehéz mérkőzésre kell számítani. A miskolciak a liga legmegyőzőbb csapatai közé tartoznak, eddig mindkét mérkőzésen alulmaradtunk ellenük, most azonban felkészültünk, hogy mindhárom pontot megnyerjük. A nézők minden bizonnyal szép számban kilátogatnak a számunkra nehéznek ígérkező meccsre. Érdekesnek ígérkezik a hétfői összecsapás is, óvatosan kell játszanunk, mert a gyenge szezonkezdés ellenére tartogathatnak meglepetéseket” – nyilatkozta a Corona trénere.

A brassói csapat bár néhány mérkőzéssel többet játszott a riválisainál, pillanatnyilag az előkelő harmadik helyen áll a nemzetközi bajnokságban: 19 találkozó alatt nyolc rendes játékidőben elért győzelem, négy hosszabbításos siker, illetve hét vereséget jegyeztek a „farkasok”, a gólarányuk pedig +11.

Vasárnap a Magyar Jégkorong Szövetség vezetői Brassóba látogatnak és a helyszínen tekintik meg a vasárnapi játéknap rangadóját.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?