Jégkorong: kikapott a bajnok Brassóban

Hatpontos mérkőzést nyertek meg pénteken a Brassói Corona Wolves jégkorongozói. A Dunărea Galați elleni összecsapás a román bajnokságba és a magyar bázisú MOL Ligába is beszámított.

A találkozón jóval több gólszerzési lehetőséget kialakítottak Martin Lacroix játékosai, mint a román bajnokság címvédője. Ian McDonald, a Wolves kanadai támadója mesterhármast jegyzett a 6:4-re végződő meccsen. A két csapat szombaton ismét jégre lép a brassói csarnokban.Egy másik mérkőzésen a Gyergyószentmiklósi Progym 3:1-re nyert hazai pályán a Steaua ellen. Vitalij Kiricsenko és Roman Kosztromin emberelőnyből, Nyerges Lajos egyenlő létszámnál talált be a székelyföldiek részéről. A fővárosiak egyetlen gólját Robert Timaru szerezte. A Progym szombaton ismét a Steauát fogadja.

A Csíkszeredai Sportklub pénteken nem játszott, de így is érkeztek érdekes hírek a kék-fehérek háza tájáról. A klub kapusposzton a kanadai Raphaël Girard-ral erősített, ugyanakkor eldőlt, hogy a csíki alakulat is érdekelt lesz a budapesti Winter Classicon. December 29-én a Sportklub az Újpest ellenfele lesz a Városligetben.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?