Romániában is elérhető lesz a Disney+

Románia is szerepel a 42 ország között, ahol nyártól elérhetővé válik a Disney streaming-szolgáltatása, a Disney+. Bejelentették azt is, hogy mennyibe kerül majd a bérlet.

A Disney+ június 14-től indul Romániában, így online elérhetővé válnak a Disney, a Pixar, a Marvel produkciói, a Star Wars-filmek, a National Geographic termékei. Az előfizetők elérhetik majd az Oscar-díjjal frissen kitüntetett Encanto című animációt és a Szörnyellát (Cruella), Emma Stone-nal a főszerepben, de olyan a Disney által birtokolt stúdiók filmjeit és sorozatait is, mint az FX, a Hulu, az ABC Signature, a 20th Century Studios, a Searchlight Pictures, a Touchstone Pictures vagy a Hollywood Pictures.

Az Amerikai Egyesület Államokban 2019-ben indult streaming-csatorna nyártól Románia mellett több közép-kelet-európai, balkáni, közel-keleti országba terjeszkedik.

A romániai előfizetők 29,99 lejes havi vagy 299,90 lejes éves bérletet válthatnak. Ezért cserébe kiválasztott filmeknél ún. IMAX Enhanced képminőséget, négy szimultán filmfolyamot, tíz eszközre engedélyezett letöltést és akár hét különböző profilt, valamint szülői kontroll ígérnek.

Romániában a nagy streaming-szolgáltatók közül a Netflix és az HBO Max érhető el.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?