Az HBO Max március 8-án érkezik Romániába és Magyarországra

Március 8-án 15 európai országba, köztük Romániába és Magyarországra is megérkezik az HBO Max, később leváltva az HBO GO-t. A platformon a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, a Max Originals saját tartalmai válnak elérhetővé.

A Warner Bros. produkciók a mozibemutató után már 45 nappal streamelhetőek lesznek, köztük olyan filmek, mint a Mátrix: Feltámadások, Dűne, Richard király, A maffia szentjei, Tom és Jerry. A szolgáltató saját gyártású műsorokat is kínál (Tizenegyes állomás / Station Eleven, Peacemaker – Békeharcos, a A farkas gyermekei / Raised by Wolves 2. évada, Egyetemista lányok szexuális élete / Sex Life of College Girls). A platformra az amerikai sorozatok mellett több európai saját gyártású műsor is érkezik, köztük a nyolc részes magyar A besúgó, amelyet rendezőként Szentgyörgyi Bálint, Mátyássy Áron és Miklauzic Bence jegyez.

Az új HBO Maxra havonta 4,99 euróba (24,69 lejbe) kerül az előfizetés. A HBO GO jelenlegi előfizetői automatikusan áttérnek az új platformra, kedvezményes, 3,30 eurós (16,32 lejes) áron. Ugyanennyiért érhetik el az HBO Maxot azok, akik március 31. előtt fizetnek elő. Március 31. után a havi bérlet mellett évi 39,90 euróért (197,36 lejért) lehet majd előfizetni a szolgáltatásra, ez 8 darab havi bérlet árával egyenértékű.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?