2022-ben Romániában is elindul az HBO Max

A WarnerMedia streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indul Európában. Első körben Svédországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Spanyolországban és Andorrában lesz elérhető, közölte az HBO.

2022-ben 14 további országban válik elérhetővé az HBO Max: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia mellett Romániában is nézhető lesz.

A közlemény szerint az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint a díjnyertes amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók (Max Originals) szórakoztató tartalmait kínálja majd egy közös felületen.

Az HBO Max egy októberi virtuális rendezvényen ismerteti majd a termék- és tartalomkínálatot, illetve az árakat. Az októberi terjeszkedés után a szolgáltatás 60 országban lesz jelen.

Az HBO Max 2020 őszén került a figyelem középpontjába, amikor a Warner Bros. bejelentette, hogy az online felületen a mozikkal egyidejűleg mutatja be új filmjeit, felháborodást keltve ezzel a filmiparban.

Kapcsolódók

Kimaradt?