Sokkoló: 13 éves lányát kényszerítette prostitúcióra egy édesanya és az élettársa

Egy anya és egy ismerőse előzetes letartóztatásba került, miután pénzért és ételért szexre kényszerítették a nő 13 éves lányát – tudatta a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT).

„Egy vádlott 2017 és 2019 között szexuálisan kihasználta kiskorú gyermekét, aki a bűncselekmény elkövetésekor mindössze 13 éves volt: prostitúcióra kényszerítették, hogy pénzt és élelmet szerezzen. A másodrendű vádlottal kapcsolatban megállapították, hogy 2019 áprilisa és májusa között a kiskorú sértettet otthonában bújtatta és szexuálisan kihasználta őt azzal, hogy különböző, a vádlotthoz közel álló ügyfelekkel való szexuális kapcsolatra kényszerítette. A bűncselekményt az áldozat édesanyjának beleegyezésével hajtották végre. Ugyanebben az időszakban a vádlott, kihasználva a kiskorú tehetetlenségét, szexuális kapcsolatot létesített vele” – közölte a DIICOT.

Szerdán a bukaresti bíróság jog- és szabadságügyi bírája 30 napra elrendelte a vádlottak előzetes letartóztatását.

„A büntetőeljárás során a sértett személy pszichológiai tanácsadásban, valamint a büntetőeljárási törvénykönyv által előírt valamennyi jog és védelmi intézkedésben részesült” – jegyzi meg a DIICOT az Agerpres hírügynükség beszámolója szerint.

(Nyitókép forrása: Adobe Stock)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_yPcbUIdB_300x250-maszol-HF23_3mb.gif
banner_vtAivxH1_web-banner-HF23.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?