Marosvásárhely is csatlakozik a Let’s Do It, Romania! hulladékgyűjtési akcióhoz

Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala is csatlakozik az országos takarítási kampányhoz, amelyet szeptember 18-án, szombaton szerveznek meg – adta hírül közleményében az önkormányzat.

A Let’s Do It, Romania! partnereként a Segesvári úton, Somostetőn, valamint a Marosvásárhelyi Megyei Sürgősségi Kórház melletti erdőnél szervezik meg a takarítási akciót.

„Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala idén is csatlakozik ehhez a projekthez, önkéntesnek jelentkező munkatársai, valamint különböző eszközök (kesztyűk, szemeteszsákok, védőmaszkok, fertőtlenítőszerek) biztosítása által” – nyilatkozta Soós Zoltán polgármester.

A résztvevők szombaton 10 órakor találkoznak a marosvásárhelyi sportcsarnoknál. Az említett helyszínen két tömegközlekedési eszköz áll majd az önkéntesek rendelkezésére, amelyekkel eljuthatnak a takarításra kijelölt területekre.

Azok, akik részt vennének e kampányban, jelezhetek szándékukat szombatig erre a linkre kattintva. A Let’s Do It, Romania! fő partnere idén is a Környezetvédelmi, Vízügyi és Erdészeti Minisztérium.

(A címlapkép illusztráció | Fotó: Let’s Do It, Romania!/Facebook) 

Kapcsolódók

Kimaradt?