Kigyulladt a mentőautó, miközben egy sürgősségi esethez tartott

Éppen a Suceava megyei Vadu Moldovei község felé tartott hétfő reggel egy sürgősségi eset ellátására a megyei mentőszolgálat autója, amikor egyik alkatrésze kigyulladt. Szerencsére épp egy tűzoltó ült a mögötte haladó járműben, írja a Mediafax.

A mentőautó mögött történetesen éppen a Suceava megyei katasztrófavédelem (ISU) tűzoltó munkatársa hajtott, aki a szüleihez igyekezett Vadu Moldovei községbe. A tűzoltó Spătărești faluban égett műanyagszagot érzett, és észrevette, hogy a mentőautóból füst szivárog. Ekkor már valószínűleg a mentősök is észrevehették a bajt, mert félrehúztak.Fotó: romania24.ro

Mint megállapították, a mentő biztosítéktáblája gyulladt ki a vezetőfülkében, de egy tűzoltópalackkal sikerült megfékezni a lángokat, közben pedig kipakolták a járműből az oxigénpalackokat és egyéb orvosi felszereléseket.

Három tűzoltóautó és egy SMURD mentőautó is a helyszínre érkezett, de addigra a veszélyt sikerült elhárítani. A Vadu Moldovei községben váró sürgősségi esetet végül a SMURD-csapat látta el a megyei mentőszolgálat lerobbant autója helyett.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?