FRISSÍTVE – Elgázolt a vonat egy személyautót, két gyermek életét veszítette

Elgázolt a vonat vasárnap este egy személyautót, amelyben két felnőtt és két gyermek utazott a Beszterce-Naszód megyei Mezőkecsed (Miceştii de Câmpie) településen. A balesetben a két gyermek életét veszítette. A katasztrófavédelem vörös közbeavatkozási kódot rendelt el. FRISSÍTÉS: Az áldozatok Maros megyeiek. 

A baleset következtében, még a helyszínen egy 13 és egy 16 éves gyermek veszítette életét, a velük utazó két férfi fejsérüléseket szerzett, állapotuk nem súlyos, eszméletüknél voltak és kommunikáltak a mentőegységekkel, de a besztercei kórház sürgősségi osztályára szállították őket.Fotók: Beszterce-Naszód Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség

A Beszterce-Naszód Megyei Prefektusi Hivatal által közölt információk szerint a vonaton, amely elgázolta a járművet, 20 személy utazott, akik közül senki sem sérült meg, nem igényelték a mentősök ellátását.

A helyszínre egy rohammentős autó, egy intenzív terápiás ellátásra alkalmas rohammentős autó, két mentőszolgálati autó, valamint egy műszaki mentésre alkalmas jármű sietett ki. A vörös kód miatt a helyszínen volt Décsei Attila és Ioan Zăgrean alprefektus is.

FRISSÍTÉS: A Beszterce-Naszód Megyei Rendőr-főkapitányság később közölte, hogy a balesetben elhunyt két gyermek 13 és 15 évesek voltak, testvérek, mindketten fiúk, és a Maros megyei Tuson (Tuşinu) településen éltek. Az autóban a vezető melletti ülésen ült az apjuk, egy 41 éves férfi, míg az autót egy 32 éves uzdiszentpéteri (Sânpetru de Câmpie) férfi vezette.

A baleset egy olyan vasúti átjárónál történt, amelynél nem volt sorompó. Alkoholtesztnek vetették alá az autó és a mozdony vezetőjét is, az eredmények alapján egyikük sem fogyasztott szeszes italt. A szerelvény a Beszterce és Marosludas útvonalon közlekedő személyvonat volt. A balesetet követően mintegy másfél órát állt a vasúti forgalom.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?