banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Hirtelen fékezett a személygépkocsi, a mögötte érkező kamion belerohant

Hirtelen fékezett a személyautó, mert egy vadállat szaladt át előtte az országúton, a mögötte érkező teherautó belerohant. A kisautó vezetője a kórházba szállítása után veszítette életét.

A baleset az Olténiát Bánsággal összekötő 6-os országúton, Krassó-Szörény megyében, Petresfalva (Petroșnița) közelében történt.

A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a személygépkocsit teljesen összeroncsolta a teherautó, amelyet egy lengyel sofőr vezetett. Az eszméletlen állapotba került áldozat beszorult a roncsokba, a helyszínre kisiető karánsebesi tűzoltók műszaki mentésre alkalmas járművük segítségével emelték ki, majd mentőautóval szállították a karánsebesi kórházba. A férfi életét azonban nem tudták megmenteni, annyira súlyosak voltak a sérülései.Fotó: Krassó-Szörény Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU)

A teherautó sofőrje a helyszínelő rendőröknek elmondta, hogy a személyautó vezetője azért fékezett hirtelen, mert egy vadállat szaladt át előtte az úton.

Az említett útszakaszon egyébként az elmúlt napokban még három autóbaleset történt, amelyekben összesen négy személy veszítette életét és öten megsérültek.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?