banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Női foci: Besztercén is nyert az FK Csíkszereda, a Vasas Femina kikapott

Kollár Péter csapata öt lejátszott meccset követően is hibátlan a női Superligában, továbbra is jobb gólkülönbségével vezet a címvédő Farul előtt. A Kolozsvári ,,U” Olimpia 3–1-re győzött Székelyudvarhelyen.

Az idény első igazán nehéznek tűnő bajnokijára készülhetett a héten az FK Csíkszereda, vasárnap délben ugyanis a negyedik helyen álló Besztercei Gloria otthonában lépett pályára. Geréd Erikáék rendkívül gólerősnek mutatkoztak a szezonban, ezúttal viszont nem tudták megzörgetni a hálót az első félidőben.

Fotó: FK Csíkszereda Facebook oldala

Sokáig nem tört meg a jég a meccsen, a 68. percben viszont Fülöp Boglárkának a felső léc segítségével sikerült a kapuba találnia, így vezetést szereztek a vendégek.

A hajrához közeledve Feketevíziová kétgólosra növelhette volna az előnyt, de kihagyta helyzetét, így maradt némi esélye a hazaiaknak arra, hogy izgalmassá tegyék a meccs végét. Nem volt viszont valós esélye a Gloriának az egyenlítő gól megszerzésére, magabiztosan tartotta az eredményt az FK. Győzelmével ismét beérte pontszámban a Konstancai Farult, jobb gólkülönbségével pedig megelőzte.

Fotó: Besztercei Gloria Facebook oldala

Korábban a székelyudvarhelyi Vasas Femina hazai pályán fogadta kolozsvári ellenfelét, nem tudta viszont megtörni rossz szériáját a bajnokságban. Vezetést szerzett ugyan az első félidőben a csapat, de az Olimpia összeszedte magát a második játékrészre és lendületes játékkal megfordította a mérkőzést.

Női Superliga, hétvégi eredmények:

Besztercei Gloria 2018 –FK Csíkszereda 0–1

 Vasas Femina – Kolozsvári ,,U” Olimpia 1–3

Gyulafehérvári Unirea – Konstancai Farul 0–6

Szamosújvári Olimpia – FC Hermannstadt 5–1

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?