Szuperliga: sorozatban negyedik vereségét szenvedte el a Sepsi OSK

Péntek este folytatódott a székelyföldi csapat rossz sorozata, a Galaci Oțelul Alexandru Pop duplájával 2–0-ra nyert ellenük.

A jó szezonkezdés után az elmúlt fordulókban hullámvölgybe került a sepsiszentgyörgyi csapat a labdarúgó Szuperligában, a galaciak elleni meccs előtt sem voltak jó kilátásaik a javításra, hiszen az Oțelul még nem talált legyőzőre a bajnokságban.Fotó: Facebook/Otelul Galati

Galaci helyzettel kezdődött a mérkőzés, Alxeandru Pop a kilencedik perc végén veszélyes pozícióból tüzelt Niczuly kapufa fölé. Már ezen a ponton is látszott, hogy a hazaiak nagy nyomást akarnak helyezni a sepsiszentgyörgyi kapura. Bernd Storck csapata nem tartotta magát sokáig, Pop a 22. percben már kapuba talált, innentől kezdve ismét nehéz helyzetben volt az OSK.

Ezúttal sem sikerült Kecskés Ákoséknak felállni a hátrányból, Pop már a szünet előtt megszerezte második találatát, megduplázva a galaciak előnyét. Nem hozott nagy változást a második félidő sem a játékban, az Oțelul magabiztosan megőrizte a különbséget, a sepsiszentgyörgyi csapat pedig sorozatban negyedik vereségét szenvedte el az élvonalban.

Daniel Munteanu csapata hetedik bajnoki meccsén sem talált legyőzőre, ezzel feljött a Szuperliga második helyére.

Galaci Oțelul – Sepsiszentgyörgyi OSK 2–0 (2–0)

Oțelul Stadion, Galac.

Vezette: Andrei Florin.

Gólszerző: Alexandru Pop (22., 42.).

Sárga lapok: J. Cisotti (52.), S. Jurics (65.), illetve Kecskés Á. (35.), F. Ștefan (80.).

Kapcsolódók

Kimaradt?