Hivatalos: Ștefănescu elhagyta a Sepsi OSK-t

Marius Ștefănescu távozott a Sepsi OSK-tól és a román bajnok FCSB labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását – jelentette be pénteken a háromszéki együttes.

A döntés ekkor már ismert volt, a bukaresti együttes tulajdonosa, George Becali ugyanis napokkal ezelőtt már elárulta, hogy sikerült megszereznie a sepsiszentgyörgyiek 25 éves középpályását. Mint csütörtökön mi is írtunk róla, Diószegi László elmondása alapján a futballista szándéka volt a távozás, holott még 2026-ig érvényes szerződése volt a Sepsi OSK-val, amelyik nem is akart megválni tőle.

Fotó: Sepsi OSK/Facebook

„Az elmúlt időszakban klubunk vezetősége több alkalommal is tárgyalást folytatott a játékossal, aki azonban közölte, hogy az FCSB csapatánál szeretné folytatni pályafutását, így egyértelművé vált, hogy a továbbiakban már nem kíván a Sepsi OSK-nál futballozni. Ezt követően hosszas egyeztetés után az a közös döntés született, hogy külön utakon folytatjuk, figyelembe véve a klub és a játékos érdekeit egyaránt” – olvasható a Sepsi OSK pénteki Facebook-bejegyzésébe.

A háromszékiektől hat év után távozó 25 éves középpályás leszerződtetését péntek délután már az FCSB is bejelentette. Kiemelték, hogy Marius Ștefănescu 191 meccsen viselte a Sepsi OSK mezét, amelynek színeiben összesen 37 gólt szerzett. Az FCSB-nél a 15-ös számmal játszik majd és hamarosan csatlakozik a Hollandiában edzőtáborozó kerethez.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?