Kupagyőztes csatárt igazolt a Sepsi OSK

A Román Kupa-győztes Vajdahunyadi Corvinul csatárával, Marius Comannal erősített a keretén a Sepsi OSK élvonalbeli labdarúgócsapata. A sepsiszentgyörgyi klub kedd délután jelentette be, hogy három évre leszerződtette a 27 éves támadót, aki pályafutása során szerepelt korábban többek között a Kolozsvári CFR és a Kolozsvári Universitatea alakulataiban is.

A másodosztályban szereplő erdélyi klubja, amelyikkel a Román Kupa-elhódításával történelmet írt, már három napja „elbúcsúzott” tőle. Közösségi oldalukon emelték ki, hogy miután 2022 nyarán csatlakozott hozzájuk, kulcsemberré nőtte ki magát.

Fotó: Sepsi OSK/Facebook

Az elmúlt idényben gólkirálya volt a Corvinulnak. Összesen 36 tétmeccsen lépett pályára, ez alatt tíz gólt szerzett a Liga 2-ben, hatot pedig a Román Kupában. Marius Coman bevallása szerint pályafutása eddigi legszebb fejezete zárul le, és boldog amiért részese lehetett a vajdahunyadi „tündérmesének”.

Mostantól viszont már a SuperLigában bizonyíthat, ahol a Sepsi OSK már jó ideje tárgyalt a leigazolásáról, míg kedd délután bejelentették a leszerződtetését.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?