SuperLiga: Négy gólt rúgva gálázott Konstancán a Sepsi OSK

Kiütéses győzelmet aratott a sepsiszentgyörgyi csapat a Konstancai Farul otthonában. Niczuly Rolandék már az első félidőben eldöntötték a meccset Pavol Safranko mesterhármasával, végül 4–1-re nyertek.

Már a második percben megszerezte a vezetést a SuperLiga play-off 8. fordulójának péntek esti meccsén a Sepsi OSK. Pavol Safranko talált a kapuba, megkezdve ezzel góljai sorozatát. Az első félidőben ugyanis további két alkalommal volt eredményes a szlovák játékos, mesterhármasával pedig már a 33. percben eldőlt a találkozó.

Fotó: Sepsi OSK/Facebook

A második félidő elején volt ugyan néhány lehetősége szépíteni a Farulnak, végül viszont ismét a szentgyörgyiek találtak be, ezúttal Matei volt eredményes. Az utolsó percben végül megszerezték egyetlen góljukat a hazaiak, Niczuly hibáját Popescu büntette meg.

4–1-es győzelmével a Sepsi OSK megelőzte az egy meccsel kevesebbet játszó Rapid Bukarestet. Hagi csapata mindenképpen marad a tabella negyedik helyén a forduló végére.

A házigazdák ultráinak xenofób skandálásai miatt különben a mérkőzést 3-0-s Sepsi-vezetéskor két-három percre leállította Adrian Cojocaru játékvezető. A szurkolók trágár, magyarellenes szlogeneket kiabáltak, csak a Farul játékosainak kérésére, a találkozó leállítását követően fogták vissza magukat.

Konstancai Farul – Sepsi OSK 1–4 (0–3)

Konstanca

Vezette: A. Cojocaru.

Sárga lapok: D. Nedelcu (45+2.), A. Benchaib (64.), illetve Varga K. (12.), S. Kallaku (65.), P. Safranko (81.).

Gólszerzők: Pavol Safranko (2., 23., 33.), Cosmin Matei (69.), illetve Nicolas Popescu (90+3.).

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?