Miért engedi el Diószegi László Marius Ștefănescut?

Hivatalosan még nem mutatta be az FCSB, de a bukaresti futballklub tulajdonosa George Becali a DigiSport műsorában már bejelentette, hogy 1,3 millió euróért átigazolta a Sepsi OSK legértékesebb játékosát, Marius Ștefănescut.

Ez sokakat meglepett, hiszen a háromszéki klub tulajdonosa, Diószegi László korábban még arról beszélt, hogy semmi pénzért nem engedi el a fővárosi együtteshez a 25 éves gólvágót, külföldi alakulathoz szánta. Ștefănescu tavaly hosszabbított szerződést a Sepsi OSK-val, szerződése 2026-ig szólt.

Fotó: Sepsi OSK/Facebook

Diószegi csütörtökön a Digi Sport Fotbal Club című műsorában azt mondta, hogy a fiatal futballista volt az, aki mindenképp távozni szeretett volna, mivel az FCSB jóval nagyobb fizetést ajánlott neki. Azt mondta, hogy pénteken vagy szombaton írhatják alá a szerződést, és még a csapat edzője, Bernd Storck is azt tanácsolta neki, hogy engedje el, mert Ștefănescu már nem a Sepsi OSK-ra fókuszál. „Ștefănescu azt mondta, hogy ha nem engedjük el az FCSB-hez, akkor abbahagyja a labdarúgást” – mondta Diószegi.

Marius Ștefănescu az elmúlt idényben 14 gólt szerzett a Sepsi OSK mezében.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?