„Nem hallgathatok tovább” – Diószegi László még mindig nem kapta meg a pénzt Ștefănescuért

Júniusban igazolt át Marius Ștefănescu a Sepsi OSK labdarúgócsapatától az FCSB-hez, a román bajnokcsapat viszont még nem fizette ki a sepsiszentgyörgyieket.

Ezt a háromszéki klubt tulajdonosa, Diószegi László árulta el hétfőn a Fanatiknak. Azt mondta, hogy nem akar cirkuszt, de nem hallgathat tovább. „A közvéleménynek tudnia kell, hogy az 1,3 millió euróból mostanáig egy lejt sem kaptunk Ștefănescuért” – közölte.

Fotó: Agerpres

Azt mondta, hogy az FCSB többször is halasztást kért, de a Sepsi OSK-nak eközben a 270 ezer eurós áfát utalnia kell, különben az adóhatóság megbünteti őket. „Felkérem Gigi Becali urat, tudom, hogy szavatartó ember, tartsa be, amit ígért. A Sepsi számított az FCSB komolyságára. Ez a mi hibánk, nem fog megismétlődni” – mondta. Felidézte, hogy a játékos érdekében megszegte ígéretét azzal, hogy elengedte őt az FCSB-hez, ami nem tett jót a megítélésének, és most még ráadásul a pénzt sem kapták meg a futballistáért. Hozzátette, meggyőződése, hogy a fővárosi együttes fizetni fog, de szükség esetén bírósághoz fordulnak.

Az FCSB tulajdonosa, Gigi Becali a Gsp.ro-nak azt mondta, hogy korábban is mondta a háromszékieknek, hogy akkor fizet a játékosért, amikor bevételhez jut. Állítása szerint 300 ezer eurót épp hétfőn utalt, további 400 ezret pedig 3-4 nap múlva fog fizetni. „Mi van, eltelt öt hónap? Akkor mi van?” – háborgot a piperai üzletember, aki a sportlapnak adott válasza alapján nem érzi helytelennek a történteket, mint ahogyan azt sem, hogy neki „mindig fizetnie kell”.  

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?