Kylian Mbappé elköszönt a PSG-től

A francia sztár pénteken bejelentette, hogy az idény végén távozik a párizsi klubtól.

„Beszélni akartam veletek, mert mindig elmondtam, hogy ha eljön az idő, akkor kiállok elétek. Ennek szellemében szeretném közölni veletek, hogy ez az utolsó idényem a Paris Saint-Germainnél. Nem hosszabbítom meg a szerződésem, s néhány héten belül a kaland véget ér. Vasárnap játszom az utolsó meccsemet a Parc des Princes-ben, s ez egy rendkívül érzelmes alkalom lesz. Az elmúlt években az a kiváltság ért engem, hogy tagja lehettem a világ egyik legjobb klubjának, egyúttal a legnagyobb francia klubnak. Itt éltem át először, milyen óriási nyomás alatt futballozni, játékosként is fejlődtem, miután a sportág legnagyobb legendáival játszhattam együtt”írta Kylian Mbappé egy X-posztban, majd köszönetet mondott jelenlegi és korábbi csapattársainak, edzőinek, a PSG jelenlegi és korábbi sportigazgatóinak, illetve a klubnál dolgozóknak és a sajtónak is.Kylian Mbappé | Fotó: Facebook/Kylian Mbappe

„Mindent köszönök, s fejezzük be az idényt egy utolsó trófeával. Van még néhány szép közös pillanatunk hátra, s örökké a szívemben lesztek” – mondta a szurkolókhoz címzett üzenetében a világbajnok támadó.

Kylian Mbappé 2017-ben igazolt a PSG-hez, mellyel hat bajnoki címet szerzett és három hazai kupagyőzelmet ért el. A 25 éves labdarúgó szerződése lejártával szabadon igazolhatóvá válik, s biztosra vehető, hogy Spanyolországban, a Real Madridban folytatja pályafutását.

Kapcsolódók

Kimaradt?