Sajtóhírek szerint az Al-Hilal megállapodott Neymarral, Mbappe viszont marad a PSG-nél

Úgy tűnik, hogy Neymar távozni fog a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától: a brazil sztárfocista a szaúd-arábiai Al-Hilal együttesénél folytathatja pályafutását.

A hírt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, de a francia L’Equipe értesülései szerint a 31 éves játékos már elfogadta az arabok ajánlatát, két évre szóló szerződése mintegy 160 millió euróról szól majd.

Fotó: Neymar Facebook-oldala

Neymar hat év után távozhat a francia együttestől, ahová 2017-ben szerződött át a Barcelonától. Akkor rekordot jelentő 222 millió euró volt az átigazolási díja.

Ugyancsak a L’Equip számolt be arról vasárnap, hogy Kylian Mbappé mégsem távozik a PSG-től. Emlékezetes, hogy a 24 éves klasszis elutasította 2024-ben lejáró szerződésének meghosszabbítását, amiért száműzték a csapat edzőtáborából. A Ligue 1 első fordulójában, a Lorient elleni gól nélküli döntetlent csak a lelátóról nézhette a világbajnok csatár. Vasárnap ugyanakkor már visszafogadták a csapatba, és a klub bízik abban, hogy nem kell majd átigazolási díj nélkül elengedniük.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?