Közös szurkolásra készülnek Sepsiszentgyörgyön – óriáskivetítőn a Sepsi OSK Konferencia Liga-meccse

Történelmi továbbjutást céloz csütörtökön Norvégiában a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely – mint ismeretes –, a hazai 2-2-es döntetlent után játszik idegenben a Bodo/Glimt gárdájával a Konferencia Liga playoff-körének visszavágóján.

Közös szurkolásra készülnek Sepsiszentgyörgyön | Fotó: Antal Árpád Facebook-oldala

A távolság miatt nyilván többen nem tudnak eljutni a skandinávok stadionjában, de hogy a közös szurkolás ne maradjon el, a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnokban óriáskivetítőn is lehet majd követni a meccset. Ezt a Sepsi OSK és Antal Árpád, a háromszéki város polgármestere jelentették be kedd délután.

A klub kiemelte, hogy a helyi önkormányzat támogatásával ingyenes lesz a meccsnézés a helyi sportcsarnokban. „A Sepsi OSK történelmi teljesítmény előtt áll, hiszen először juthat be egy európai verseny csoportkörébe. (…) Szurkoljunk együtt minél többen csapatunknak itthonról is!” – írták.

Antal Árpád polgármester hangsúlyozta, hogy a bár a 19 órától kezdődő közvetítésre ingyenes a belépés, a helyek száma korlátozott. „Szurkoljunk minél többen. (…) Hajrá, Sepsi OSK, hajrá Szentgyörgy!” – biztatott az elöljáró.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?