Konferencia Liga: akár magyarországi ellenfele is lehet a CFR-nek a harmadik körben

Horvát vagy magyarországi ellenfele lesz a Kolozsvári CFR-nek a labdarúgó-Konferencia Liga harmadik körében, ha a második selejtezőfordulóban legyőzi a török Adana Demirspor gárdáját – derült ki a hétfő koradélutáni sorsoláskor. Ugyanekkor kapott ellenfelet a Sepsi OSK is, amelyiknek a papírforma szerint épp a harmadik körben lehet egyszerűbb feladata.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) harmadik számú klubtornáján érdekelt fellegvári együttes a július 27-i, Adana Demirspor elleni hazai selejtezőjére készül éppen, de hétfőn már megtudta, hogy továbbjutása esetén az Osijek–Zalaegerszeg FC párharc továbbjutójával játszik a harmadik selejtezőkörben.

Fotó: Sepsi OSK

A Konferencia Ligában érdekelt a Sepsi OSK is, amelyik, ha legyőzi a bolgár CSZKA Szófiát, úgy a grúz Turpedo Kutaiszi vagy a kazah Aktobe ellen folytathatja a nemzetközi szereplését. Az FCSB, mint ismeretes, szintén bolgár csapat ellen lép pályára a héten (július 26-án). A CSZKA 1948 Szófia elleni párharcának továbbjutójára pedig a dán Nordsjaelland együttese vár a harmadik körben.

A Bajnokok Ligája-selejtezőből elbúcsúzott Konstancai Farul az örmény Uratru legyőzése esetén az észt Flora Tallin gárdájával játszik a harmadik körben.

A Konferencia Ligában folytatja a magyar bajnok Ferencváros is, amelyik ha továbbjut az ír Shamrock Roversen, úgy a máltai Hamrun Spartans vagy a grúz Dinamo Tbiliszivel játszik a folytatásban. Nem bajnoki ágon szerepel a Debrecen, amelyik az örmény Alaskert elleni sikere esetén az osztrák Rapid Bécs csapatával játszik. A Kecsekemét–Riga párharc továbbjutója a holland Twente és a svéd Hammarby párharc győztesével játszik a harmadik körben.

A selejtezők második fordulójának e heti mérkőzéseit követően a visszavágók augusztus harmadikán lesznek, a harmadik körben pedig augusztus 10-én és 17-én játszanak, oda-visszavágó alapon.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?