Európa Konferencia Liga: a CFR csúnya döntetlennel indított Koszovóban

Borzalmasan rossz játékkal rukkolt elő a Kolozsvári CFR a labdarúgó Európai Konferencialiga G-csoportjának első játéknapján a koszovói bajnok FC Ballkani ellen, a vasutasok a mérkőzés utolsó percében tudtak egyenlíteni, és ezzel elkerülni a totális leszereplést. 

A fehér mezes CFR-nek ment igazán | Fotó: CFR Facebook-oldalNem tudta elhozni mind a 3 pontot a Kolozsvári CFR Pristinából, ahol a koszovói bajnok FC Ballkani vendégeként játszott a labdarúgó Európai Konferencialiga G-csoportjának 1. fordulójában.

A mérkőzés ritmusát a házigazda csapat diktálta, a CFR „nézőként” figyelte a Ballkani tiszi-toszi játékát. A koszovóiak óvatos és rendkívül lassú játékát a CFR csak hébe-hóba törte meg, így a pártatlan nézők számára egy nézhetetlen mérkőzéssel rukkoltak elő a felek. 

A második félidő derekán egy jobboldali háromszögelést követően a Ballkani csapatkapitánya védhetetlenül lőtte ki Simone Scuffet kapujának jobb felső sarkát. 

A koszovóiakat csak néhány perc választotta el fennállásuk legnagyobb eredményétől, de a 90. percben Scuffet előrevágott labdájánál Stivi Frasheri kapus összeütközött Astrit Thaqival, s Yuri Matias az üres kapuba fejelte a labdát. A hosszabbítás perceiben már nem történt semmi érdemleges, így a CFR 1 ponttal térhetett haza Koszovóból. Ugyancsak 1-1-es döntetlen született a G-csoport másik mérkőzésén, a Sivasspor–Slavia Prága találkozón.  

Az FCSB 3-1-es vereséget szenvedett a West Ham United vendégeként.

G-csoport:
FK Ballkani (koszovói)–Kolozsvári CFR Cluj 1–1
Sivasspor (török)–Slavia Praha (cseh) 1–1
B-csoport:
Anderlecht (belga)–Silkeborg (dán) 1–0
West Ham United (angol)–FCSB 3–1

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?