Halep elutazott Miamiba: „elég nehéz lesz formába lendülni”

Még korai az eredményekre gondolnom, először látni akarom, hogy hogyan érzem magam a visszatérésemkor – mondta Simona Halep, amikor hétfőn elutazott az Egyesült Államokba, hogy részt vegyen a Miamiban rendezendő tenisztornán.

A floridai verseny lesz az első, ahol a kétszeres Grand Slam-győztes, korábbi női világelső román klasszis több mint másfél évnyi kihagyás után ütőt ragad a kezébe. Bevallása szerint mindig is szeretett a Miami Openen játszani, de ilyen hosszú szünet után most nem beszélhet az esélyeiről. „Nem tudom, hogy mennyi idő múlva lendülök formába, hiszen soha korábban nem volt ekkora kihagyásom. Szeretném hétről hétre venni az akadályokat, lássam, hogyan haladok, mert elég nehéz lesz” – ismerte el.

Fotó: Simona Halep hivatalos honlapja/archív felvétel

Az Agerpres beszámolója alapján Halepet edzőpartnere, fizioterapeutája és édesanyja kísérte el, de később apja és testvére is csatlakozni fog. „Nem tudom mi lesz, kicsit izgulok, de ez természetes. Ugyanakkor nagyon boldog vagyok, hogy esélyem van visszatérni a pályára, oda, ahol a legjobban érzem magam. (…) Amikor csomagoltam, azt sem tudtam, hogy mit pakoljak” – fogalmazott.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?