Erste Liga: változatlanul két győzelem kell a Sportklubnak

Legalább két meccset még biztosan le kell játszania Brassói Coronának és Csíkszeredai Sportklubnak is a jégkorong-Erste Liga negyeddöntőjében. Előbbinek azért, mert 2-2-es döntetlenre áll az összesítettje a DVTK Jegesmedvékkel szemben, utóbbinak viszont azért, mert a múlt szombati meccsének eredményét műhiba miatt törölték. A hargitaiak, mint ismeretes, megnyerték azt a találkozót, de hiába fellebbeztek a Budapesti Jégkorong Akadémia HC óvása nyomán elrendelt törlés ellen, az illetékes testület újrajátszást rendelt el.

Arra szükség esetén március 21-én kerül sor. Most egyelőre az eredeti műsor szerint folytatódik a sorozat. Szombaton a Sportklub 2-1-es összetettbeli előnyben lép pályára Káposztásmegyeren, majd március 18-án, hétfőn hazai környezetben fogadja a fővárosi csapatot.

Fotó: Csíkszeredai Sportklub/Facebook/Pál Zoltán

Az egyik fél negyedik sikeréig tartó negyeddöntők alkalmával a Brassó most szombaton játszik hazai pályán, majd két nappal később vendégeskedik a Jegesmedvéknél Miskolcon.

A Ferencváros már szombaton „beverekedheti magát” a legjobb négy közé, a DEAC elleni csatájában ugyanis 3-1-re vezet. A címvédő Gyergyói HK, mint ismeretes, „söpréssel” ütötte ki az Újpestet és már az elődöntőre készül.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?