Novák Katalin buzdítása mellett győzte le a Sportklub a Brassói Coronát

A karácsony előtti találkozójukhoz hasonlóan újfent a Csíkszeredai Sportklub nyerte meg a Brassói Corona elleni rangadót a jégkorong-Erste Ligában.

A pénteki meccsnek viszont most a barcaságiak voltak a házigazdái, a jégcsarnok lelátóin pedig nem hétköznapi néző foglalt helyett; Magyarország államelnöke, Novák Katalin látogatott ugyanis ki a találkozóra. Facebook-oldalán meg is osztotta a hargitai drukkerekkel készült közös fényképeket, azt üzenve: „Jó volt együtt szurkolni!”

Az államfő buzdítása mellett a Csíkszeredai Sportklub most 3-0-ra verte a Brassói Coronát, amivel az alapszakasz összetettjében is megelőzte a Cenk alatti „farkasokat”. Igaz, a hargitai „kék-fehérek” egy mérkőzéssel többet játszottak a brassóiaknál, de egyelőre 43 ponttal a negyedik helyen állnak, míg a Corona 42 ponttal az ötödik. Az élen a Ferencváros 53, az Újpest 49, az UTE pedig 44 pontnál tartanak. A címvédő Gyergyói HK-nak a brassóiakhoz hasonlóan 42 pontja van, és legközelebb épp egymás ellen korcsolyáznak ki a jégre a gyergyói műjégpályán, vasárnap 18.30 órától.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?