Megvált vezetőedzőjétől és két külföldi játékostól a Csíkszeredai Sportklub

Megvált vezetőedzőjétől és két külföldi játékosától a Csíkszeredai Sportklub vezetősége. Mindezt rövid közleményben tudatta közösségi oldalán a székelyföldi alakulat.

Pocsékul indult a Csíkszeredai Sportklub 2023/2024-es Erste Liga szezonja. A székelyföldi kék-fehérek a magyar bázisú nemzetközi bajnokságban még győzelem nélkül állnak, mind a tíz eddigi találkozójukat elveszítették.

A megszerezhető 30 pontból mindössze hármat zsebeltek be, hét alkalommal a rendes játékidőben kaptak ki, egyszer a hosszabbításban, kétszer szétlövésekkel vesztettek. Mindezek után nem csoda, ha a csapat a liga sereghajtója, a mínusz 24-es (29–53) gólkülönbség pedig szintén a leggyengébb a mezőnyben. A Sportklub mindössze két sikert tud fölmutatni a szezonban, a hazai bajnokságban két alkalommal legyőzték a Sapientia U23 együttesét.

Mindezek után nem csoda, hogy a klub vezetősége változtatásokat határozott el. Ennek első lépéseként szerződést bontottak két játékossal, az amerikai Brandon McNallyvel, a kanadai Fabrizio Riccivel. Szintén távozik az ugyancsak kanadai vezetőedző, Bradley Gratton is. A távozók pótlásáról a közleményben nem esett szó.

A Sportklub legközelebb csütörtökön lép jégre, hazai pályán fogadja a Ferencvárost, pénteken, ugyancsak a Vákár Lajos Műjégpályán csap össze a Dunaújvárosi Acélbikákkal.

(Borítókép: Csíkszeredai Sportklub | Pál Zoltán)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?