LoveREGHIN: kiemelten összpontosítanak a gyermekprogramokra idén

Szászrégenben újra megtartják a loveREGHIN Day & Night elnevezésű rendezvénysorozatot július 22. és 24. között a Kerek Erdőben.

A szervezők elmondása szerint a rendezvénysorozat számos gyerekeknek szóló programokkal, valamint helyi termékvásárral várja majd az érdeklődőket. A kereskedők még mindig benyújthatják a részvételi szándékukra vonatkozó kérvényt, ajánlataikkal is gazdagítva az esemény kínálatát.

#loveREGHIN Day & Night THEME SONG

RO: Imnul #loveREGHIN Day & Night. Ascultați-l. Îndrăgiți-l. Distribuiți-l. HU: A #loveREGHIN Day & Night Himnusza. Hallgassátok. Szeressétek. Osszátok.

Közzétette: Márk Endre – 2022. július 14., csütörtök

„A koncertek és zenés előadások mellett sporteseményeket, vetélkedőket, gyerekeknek szóló játékokat és szórakoztató programokat, habpartyt, gyerekeknek szánt színes tűzijátékot, élő szobrokkal (előadóművészekkel) való interakciót, zsonglőröket, óriásokat, valamint felvonulást is terveztünk. Emellett hangsúlyt fektetünk a helyi termelők vásárára is, ahol a környékbeli gazdák, kézművesek kínálhatják portékáikat a résztvevőknek” – tájékoztatott Grama Imola, a szászrégeni polgármesteri hivatal szóvivője.

Hozzátette, az idei loveREGHIN Day & Night rendezvényre mintegy 355 000 lejes költségvetést különítettek el, amelyet a helyi tanács hagyott jóvá. A pénz nagy részét, több mint 100 000 lejt a gyerekek sport- és kulturális oktatási tevékenységére, 130 000 lejt technikai szolgáltatásokra fordítanak, a művészek, előadók díja összesen 65 000 lej.

(Címlapkép: Facecbook)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?