Nem lehet majd készpénzzel fizetni az Untoldon

Idén az UNTOLD Fesztivál a Festipay fizetési módot alkalmazza - tájékoztatnak a szervezők. A Festipayt több mint egy millióan használták már különböző fesztiválokon.

Az Untoldon a rendszert a Transilvania bank működteti. Idén két fizetési lehetőség közül lehet választani: az UNTOLD contactless kártyákkal, illetve karkötőkkel (melyekben RFID chipet ültetnek be).

Az UNTOLD fesztivál szervezői a BT-vel és VISA-val közösen 50 000 érintés nélküli kártyát és 15 000 chipes karkötőt készítettek. A fesztivál területén belül hatvan feltöltő állomás lesz a zsúfoltság elkerülésének érdekében. A szervezők 20 000 darab száz lejjel feltöltött kártyát bocsájtanak ki a fesztivál előtti napon, augusztus 3-án.

Visa a fesztivál hivatalos kártyája

A fizetési eszközöket egyenesen a VISA kártyáról is fel lehet tölteni. Aki ezt a feltöltési módot választja, versenybe lép 2017-es UNTOLD-belépőkért is. Akik kézpénzzel szeretnék feltölteni a RFID karkötőket és az érintés nélküli kártyákat, használhatják a fesztivál területén levő három Transilvania bankautomatát.

A fizetési eszközön maradt pénzt a fesztivál után készpénz formájában lehet visszanyerni a CREDIT POINT állomásoknál, legkésőbb augusztus 8-ig (22:00 óráig). Minden CREDIT POINT állomás nyitva lesz 12:00 és 06:00 óra között, a fesztivál legnépszerűbb helyszínein pedig éjjel nappal elérhetőek lesznek.

Az UNTOLD fesztiválozóknak lehetőségük lesz a Festipay alkalmazással regisztrálni az érintés nélküli kártyájukat vagy a karkötőjüket, így a tranzakciók követhetőek lesznek a Festipay applikáció segítségével. Az applikáció Android és iOS operációs rendszerekre fejlesztették ki. A kártya vagy karszalag elvesztése esetében az applikációban le lehet állítani a tranzakciókat, és utólag lehet kérni újabb fizetési módot.

Az UNTOLD fesztiválon (augusztus 4-7.) több mint 150 nemzetközi művész lép majd fel, többek között DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?