DJ-ként lép fel az Untoldon a Trónok harca egyik sztárja

Az elmúlt években legtöbbet nézett sorozat, a Trónok harca (Game of Thrones) egyik szereplője látogat idén a Kolozsvárra, hogy DJ-ként lépjen fel az Untold fesztiválon. A sikersorozatban Hodor szerepét játszó Kristian Nairn több mint öt éve lemezlovasként is fellép – hogy mennyi tehetséggel, azt most élőben tapasztalhatja meg az augusztus 4-7. között sorra kerülő fesztivál közönsége.

A brit Kristian Nairn 14 éves korában kezdett el gitározni. Helyi együttesekben kezdte zenei karrierjét, idővel fellépett a Scissor Sisters, Mylo és Clavin Harris turnéin is. A most 41 éves színész-lemezlovast persze csak a Hodor néven szólítja a közönsége.

Az Untold fesztiválra több mint 150 művészt várnak, akik összesen nyolc színpadon lépnek majd fel. Lesz színpad a Kolozsvár Aréna és a Sportcsarnok környékén kívül a Kaszinó mellett és a Főtéren is.

A teljes program a www.untold.com oldalon található. A szervezők közleménye szerint azonban a következő időszakban ez a műsor még változhat.

Az Untold első, tavalyi kiadásán mintegy 240.000-en vettek részt, és meg is kapta a legjobb nagy fesztiválnak járó kitüntetést a hollandiai European Festival Awards-on.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?