Így juthatsz el más városból az Untoldra

Repülő- és buszjáratokkal biztosítják a szervezők, hogy más városokból is Kolozsvárra jussanak a fesztiválozók az Untoldra (augusztus 4-7.).

Bukarestből egy 140 hellyel rendelkező 747-es Boeing repülőgép (THE CLOUD RIDER) indul Kolozsvárra a fővárosi Otopeni repülőtérről augusztus 4-én 00:10 órakor, visszafele pedig augusztus 7-én 02:10 órakor startol a gép. 

"A repülőtéren varázslatos szereplők jelennek meg, a fellegekben pedig egy egyedi zenei élménynek lehetsz részese. Az utazás 60 percet tart, de ezt meg sem fogod érezni a repülőben uralkodó hangulatnak köszönhetően: 8000 méter magasan INNA fogja partigéppé alakítani a repülőt" - ígérik a szervezők.

A fesztiválra autóbusszal (THE TARMAC EATER) is el lehet jutni más városokból. Összesen hat városból indítanak járatokat Kolozsvárra: Bukarestből, Temesvárról, Jászvásárról, Konstancéról, Brassóból és Nagybányáról. "Nyolc busz indul augusztus 3-5. között és a szállítás mellett varázslattal telített, hihetetlen élményeket fognak nyújtani az utasaik számára" - olvasható a szervezők közleményében. A The Tarmac Eater a fesztivál után, augusztus 8-án haza is szállítja utasait. 

További információk az UNTOLD TRAVEL EXPERIENCE kampányáról itt találhatók. Akik szeretnének helyet foglalni a repülőre, illetve a buszra, itt megtehetik.

Az UNTOLD fesztiválon több, mint 150 nemzetközi művész lép majd fel, többek között DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?