Önkénteseket keres az Untold

Önkénteseket keres az Untold fesztivál - a szervezők kedden tették közzé ezzel kapcsolatos felhívásukat.

"Szeretnéd megtudni, hogy mi zajlik az UNTOLD színfalai mögött? Szeretnél besegíteni Európa legjobb fesztiváljának szervezésébe? Idén az UNTOLD több mint 1200 önkéntest keres. Ahhoz, hogy a csapat részese lehess, 2016. augusztus elseje előtt be kell töltened a 18 életévet, és augusztus 3-8. között Kolozsváron kell tartózkodnod. A jelentkezés július 5-11. között zajlik, az eredményhirdetés pedig július 12-14. között lesz" - olvasható a közleményben.

Az 1200 önkéntes 10 tevékenység közül választhat, a szervezők pedig a kompetenciájukhoz mérten fogják besorolni őket a következő csapatokba: infópont, kommunikáció, biztonsági személyzet, logisztika, fellépők fogadása, fesztiválélményt fokozó tevékenységek, rohamcsapat, sürgősségi csapat, öko-csapat és backstage-logisztika.

Az UNTOLD fesztiválon (augusztus 4-7.) a világ TOP 5 lemezlovasa lép majd fel: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO. Ezen kívül több mint 150 fellépőre számíthatnak a részvevők, mint például: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

"Az önkénteseknek lehetőségük lesz az UNTOLD élményt egy teljesen másik oldalról megtapasztalni! Új embereket ismerhetnek meg, láthatják és megtanulhatják azt, hogy hogyan működik egy fesztivál és még is bulizhatnak egy nagyot" - ígérik a szervezők. Jelentkezni július 11-ig lehet a fesztivál hivatalos oldalán.

Az UNTOLD a 2015-ös European Festival Awards-on (Hollandia, Gröningen) megkapta a BEST MAJOR FESTIVAL díjat. Az IAA (Romániai Nemzetközi Reklámügynökség), a hazai marketing és kommunikációipar legnagyobb képviselője a fesztivált a 2015-ös Év Brandje címmel tüntette ki.

Kapcsolódók

Kimaradt?