Huszonötezer sátorhely a Palocsay-kertben az Untold fesztivál alatt

A Kolozsváron található hoteleken és panziókon kívül a Palocsay-kertben is biztosítanak szállást idén az Untold fesztivál szervezői: több mint 25.000 sátorhelyes kempinggé alakul a gyümölcsös.

„Teljesen felszerelt sátrak, modern berendezésű házikók és luxuskategóriás házikók várják a világ minden tájáról ideutazó fesztiválozókat Európa legnagyobb fesztiváljára, az Untoldra. A fesztivál egyedi hangulata az Untold kempingben is jelen lesz az újszerű tapasztalatoknak köszönhetően. Az év legjobb buliján a résztvevők több szálláslehetőség közül választhatnak. A városban található hoteleken és panziókon kívűl, a Palocsay-kertben idén több mint 25.000 sátorhelyet biztosít a fesztivál. A helyszín a teljes fesztivál alatt őrizve lesz és a következő lehetőségeket biztosítja: tusoló, WC, folyóvíz, kaja sátor, telefontöltő állomás, kreditpont, kisüzlet, orvosi sátor, parkolóhely és napi tematikus aktivitások” – ígérik a szervezők a Maszolhoz eljuttatott közleményükben.

A szálláslehetőségek a következők:

•             Saját sátor / 90 lej / fő

•             Szabványos Sátor / 350 lej / 2 személy (a sátor ajándék)

•             Tipi Tent / 440 lej / fő

•             Tipi Tents / 800 lej / 2 személy

•             Tipi Tents / 1600 lej / 4 személy

•             Untold Summer Lodge / 2200 lej / 2 személy

•             Untold Hut / 2500 lej / 2/4 személy

•             Untold Mansion / ár kérésre / 4 személynél nagyobb csoport

Szállás a kolozsvári bentlakásokban

Az UNTOLD CAMPUS lehetőséget biztosít 4 ágyas szobák lefoglalására a Hasdeu és Observator egyetemi bentlakásokban. A szobák a fesztivál teljes időtartama alatt őrizve lesznek és lesz állandó recepció is.

•             Basic Room / 350 lej / fő / 4 nap (közös fürdő)

•             Confort Room / 425 lej / fő / 4 nap (saját fürdő)

További információk a szálláslehetőségekről itt.  

A hivatalos szálláslehetőségeken kívül, a szervezők felhívják a kolozsváriak figyelmét arra, "hogy bebizonyítsák: Európa legbarátságosabb városában élnek. A Szállás az UNTOLD 2016-on és a Bedfinder menüpotokhoz május 10-től feltölthetik szálláslehetőségeiket a www.untold.com oldalon"  - írják a szervezők.

Új bérleti árak

2016.05.04.-től változik az UNTOLD bérletek ára. 5.000 bérlet vásárolható 375 lejért (plusz áfa), a VIP bérletek ára változaltlanul 600 lej (plusz áfa). Az UNTOLD fesztivál által kibocsájott 55.000 heti bérletből már elkelt 45.000. A heti jegyek végső ára 450 lejig fog emelkedni (plusz áfa).

A színpadon:

Az Untold fesztiválon, augusztus 4-7. között több mint 150 művészt láthatunk a színpadon. Többek közt Dimitri Vegas&Like Mike, Afrojack, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, Faithless, Parov Stelar, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto lépnek fel Kolozsváron.

Az Untold a 2015-ös European Festival Awards-on (Hollandia, Gröningen) megkapta a BEST MAJOR FESTIVAL díjat. Ezenkívül az IAA (Romániai Nemzetközi Reklámügynökség), a hazai marketing és kommunikációipar legnagyobb képviselője a 2015-ös Év Brandje címmel tüntette ki a fesztivált.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?