banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Különleges ágyakkal és lélegeztetőgépekkel gazdagodott a csíkszeredai kórház

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház a MOL Románia támogatásából, a csíkszeredai Polgár-Társ Alapítvány révén újabb modern és a betegellátásban nagy segítséget nyújtó felszereléseket vett használatba – számolt be hivatalos közösségi oldalán az egészségügyi intézméy.

Az adományban két intenzív terápiás ágyat, amelyek állítható ágyrésszel, emelővel, beépített mérleggel, infúziós álvánnyal, felfekvést megelőző matraccal rendelkeznek. Emellett használatba vehetnek két állítható magasságú elektromos terápiás ágyat, amelyeket emelővel, infúziós állvánnyal és felfekvést megelőző matraccal is felszereltek. Ezek mellett két ultramodern lélegeztetőgéppel is gazdagodott a megyei kórház.

Fotók: Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház/Facebook

Mint írják, az adományok összértéke 292 085 lej. Az ágyak a sürgősségi osztályon és a neurológiai osztályon, a lélegeztetőgépek az intenzív terápiás osztályon szolgálják mostantól a betegek gyógyulását.

„A felszerelés nagy segítség a betegellátás minőségének növelésében, a kórház ezen céljának megvalósításában” – tették hozzá.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?