Drogkereskedőt ért tetten a rendőrség az Electric Castle fesztiválon

A bonchidai Electric Castle fesztivál egyik színpada mellett ért tetten szombatról vasárnapra virradó éjjel 3 óra körül a rendőrség egy 38 éves férfit, aki „fehér port” tartalmazó műanyagborítékot adott el egy 35 éves fesztiválozónak, írta meg a Ziar de Cluj.

A férfinél még hét ilyen borítékot találtak, az autójában pedig további 62-őt, illetve egy mobiltelefont és 4150 lejt is, derült ki a rendőrség közleményéből.

Vasárnap 13:30 órától a rendőrség és a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) három házkutatást végzett, egyet Bonchidán, kettőt pedig Kolozsváron. Az akció során találtak még egy, kb. 1-2 gramm fehér port tartalmazó borítékot, valamint egy tányért, amelyen mintegy 0,5 gramm fehér por volt, két csík formájában.

Elkoboztak emellett egy feltekert 1 lejes bankjegyet, egy dohánydarálót, benne olívazöld növényi anyaggal, egy fémedényt, benne egy sodort cigarettával, továbbá kb. 1 gramm növényi anyagot rügyek formájában, egy tányért, rajta kb. 1 gramm fehér porral, egy adagolásra használt kártyát, egy műanyag-fóliát, benne mintegy 0,5 gramm fehér porral, egy mobiltelefont és 4000 lejt.

A drogkereskedőt 14 órára őrizetbe vették.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?