Új fellépőket jelentett be az Electric Castle fesztivál

Új fellépőket jelentettek be szerdán a 8. Electric Castle fesztivál szervezői: a 2021-ről elhalasztott Twenty One Pilots, Gorillaz és Deftones mellett a Disclosure, a Peggy Gou és a Moderat is Bonchidára jön. A fesztivált két év kihagyás után ismét a hagyományos nyári időpontban, július 13. és 17. között tartják.

A rendezvény öt napos lesz, a szervezők az eddiginél nagyobb területtel, 10 színpaddal és több mint 250 fellépővel készülnek.Fotó: Electric Castle

A járvány miatt szünetre kényszerülő előadóknak volt ideje új projektekre, így a Twenty One Pilots hatodik albumát, a Scale and Icy címűt mutatja be, a Deftones újdonsága az Ohms című album lesz. Új anyaggal, a More D4ta című albummal tér vissza Bonchidára a Moderat is.

A bejelentett új fellépők között szerepel még a deep house-t játszó Disclosure és a dance műfaj egyik legnépszerűbb fellépője, a dél-koreai Peggy Gou. Fellép még többek között a kanadai Caribou, illetve az angol Editors és a skót Mogwai rockbandák.

Bérletek 139 euróért, campinggel együtt 169 euróért válthatóak, 21 év alattiaknak kedvezményes áron, 99 euróért, campinggel együtt 129 euróért kínálnak bérletet. A teljes árú bérleteket részletekben is ki lehet fizetni egy bizonyos összegű foglalóval.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?