A The Chemical Brothers és a Placebo is jön az EC-re

Jó hírekre is szükség van a jelenlegi nehéz időszakban, éppen ezért új fellépőket jelent be a 8. Electric Castle fesztivál szervezőcsapata. Mint közleményükben írják, figyelemmel követik az eseményeket, állandó kapcsolatban állnak a hatóságokkal, de egyelőre a megszokott módon szervezik tovább a rendezvényt, a legjobbakban reménykedve.

A bejelentett headlinerek egyike a The Chemical Brothers, az együttes hat Grammy-díja közül kettőt frissen nyert el a legjobb dance/elektronikus albumért (No Geography) és a legjobb dance felvételért (Got To Keep On). Az együttes először mutatja be Romániában a csupán 23 éves norvég énekesnőt, Aurorát, aki a Frozen 2-ben is hallható, és aki három dalban működött közre az együttessel.Július 15. és 19. között fellép Bonchidán a húsz éves Placebo, Machine Gun Kelly, valamint Sheck Wes, Princess Nokia, Fever 333, NGHTMRE, BICEP, és Noisia és Wilkinson DJ setjére is lehet majd bulizni.

Zenél majd a bonchidai kastélyban Mulatu Astatke, aki az 1970-es évek elején megalkotta az ethio-jazz stílusát, és akire a 2000-es években Jim Jarmusch filmrendező hívta fel a figyelmet, és Omar Souleyman szír előadó, aki mindössze három év alatt egyszerű esküvői zenészből vilgáhírűvé vált, olyan művészekkel dolgozva, mint Bjork és Four Tet.

A hírekről, és az eddig visszaigazolt fellépőkról az Electric Castle weboldalán lehet tájékozódni.

Kapcsolódók

Kimaradt?