Közzétette előadóit az Electric Castle augusztusi különkiadása

Rockot, elektronikus zenét, hip hopot és jazzt is tartalmaz az Electric Castle tíz napos különkiadása, amelyet augusztus 6. és 15. között Bonchidán, illetve különböző kolozsvári helyszíneken szerveznek meg.

Az első hétvége a megszokott helyszínen zajlik, a bonchidai Bánffy-kastély udvarán, ahol hat színpadot állítanak fel. DJ-szettel érkezik a Sigma és a Noisia, fellép többek között Ben Böhmer, Eelke Kleijn és a Mind Against, valamint Dj Marky, David Penn és a HVBO. A három napra, péntektől vasárnapig a szervezők sátorozási lehetséget biztosítanak a fesztivál területén.Asaf Avidan és IAMDDDB

Augusztus 9-től az Electric Castle beköltözik Kolozsvárra, ahol több mint 20 helyszínen lesznek zenei események. A főtéri színpadon minden este hazai és nemzetközi előadók lépnek fel, többek között a Golan és a The Blaze (DJ set), az izraeli Asaf Avidan, akinek Wim Wenders rendez videoklipeket, a norvég Aurora, a Dubioza Kolektiv és a brit rapper, Slowthai. Szintén itt koncertezik a londoni IAMDDDB, Elena Mîndru és a Kolozsvári Nemzeti Opera zenekara, a Șuie Paparude, a Subcarpați, Irina Rimes, az Alternosfera, a Vița de Vie, a Coma, a CTC és a Zdob și Zdub.

A további kolozsvári helyszínek fellépői között lesz a fehérorosz újhullámos Molchat Doma, Acid Pauli, Martin Gretschmann, illetve az egzotikus Igorrr, aki olyan össze nem illő zenéket ötvöz sikerrel, mint a black metal, a barokk zene és a trip hop.

Az EC_Special eseményeire a hatályos járványügyi előírások betartása mellett lehet majd belépni, a jegyek már kaphatóak az electriccastle.ro oldalon.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?