Készül a jövő évi kiadásra az Electric Castle: bejelentette az első fellépőket

„A kontextust figyelembe véve” készül a jövő évi kiadásra a bonchidai Electric Castle szervezőcsapata, csütörtökön bejelentették az első fellépőket.

Közlésük szerint 2021-ben, a fesztivál 8. kiadásán ott lesz a twenty one pilots, a Gorillaz és a Deftones. Az Electric Castle szervezőcsapata azt írta, a fesztiválpiac az egész világban alkalmazkodik a koronavírus-járványhoz, és megoldásokat keresnek arra, hogy 2021-ben megtarthassák a fesztvált. Az EC új időpontja: 2021. július 14–18.

twenty one pilots, Gorillaz and Deftones are the confirmed headliners for EC8. This is our ray of hope. We’re looking...

Posted by Electric Castle on Thursday, 26 November 2020

 

Az elmúlt hónapokban mindent elölről kezdtek, a nulláról kezdték a jövő évi kiadást előkészíteni, áll a közleményben. Az elmúlt napokban #MyRayOfHope címmel kampányt indítottak, amelyben fesztiválozók – és nem csak – mondják el reményeiket és vágyaikat a jövő év kapcsán.

A szervezők közölték: november 30-áig lehetőség van az 599 lejes fesztiválbérletet oly módon megvásárolni, hogy most csak száz lej részletet kell fizetni, a maradék 499 lejt csak 2021. június 15-én. További részletek az EC honlapján találhatók. 

Kapcsolódók

Kimaradt?