Összeállt az Electric Castle fesztivál programja

A 8. Electric Castle fesztiválra (EC) 24 országból közel 300 fellépő érkezik, akik 10 színpadon 100 órányi élőzenét szolgáltatnak, közölték szerdán a szervezők, akik több mint 250 ezer résztvevőre számítanak.

Közleményükben hangsúlyozzák, hogy idén is igyekeznek megőrizni a legváltozatosabb zenei stílusú romániai fesztivál imidzsét, így az EC-n rock, metál, pop, indie, hip hop, electro és trap is hallható lesz a twenty one pilots, a Deftones, a Gorillaz, a Moderat és az Editors, valamint több hazai fellépő jóvoltából.Fotó: az EC Facebook-oldala

A line-up a változatosság jegyében és új előadók bemutatásának céljával állt össze, idézi a közlemény Edmond Lenarthot, a fesztivál koncertszervezésért felelős igazgatóját, aki kiemelte, a fellépők programja sok esetben utolsó pillanatban változott, ennek ellenére sikerült összetett, minőségi és felfedezéseket ígérő programot összeállítani.

Július 13. és 17. között 24 ország fellépői lesznek jelen a bonchidai Bánffy-kastély udvarán, közöttük Románia előkelő helyet foglal el 100 meghívott előadóval. Közülük a főszínpadon a Zdob și Zdub, a Vița de Vie, a Coma, a Subcarpați és Delia lép fel, az alternatív zene kedvelt helyszínén a Hangárban pedig a byron, Robin and the Backstabbers, Șuie Paparude, Dor de Duh, om la lună vagy a The Mono Jacks. A kastély közelében berendezett színpadon, a Backyardban Cătălina Cara, Balkan Taksim és Simion Bogdan Mihai & Lăutarii de mătase zenél.

A fesztivál teljes programja és a jegyinfók itt elérhetők. A szervezők felhívják a belépővel még nem rendelkező érdeklődők figyelmét arra, hogy május 20-tól 159/70 euróra (+ illetékek) emelkedik a napijegyek ára, illetve hogy a szálláslehetőségek egyre korlátozottabb mértékben érhetőek el a fesztivál idejére.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?